Transport Agabaritic Buzau – Agigea

Un transport agabaritic care a pornit de la Buzau, cu destinatia Portul Agigea, a dat peste cap circulatia pe mai multe drumuri nationale.

Traficul a fost restrictionat, iar masinile au fost trase pe dreapta, pentru ca vehiculul sa se poata deplasa in siguranta. Piesa transportata cantareste peste 200 de tone si urmeaza sa ajunga in Statele Unite. Convoiul a fost insotit pe tot parcursul de mai multe automobile de interventie.

Vehiculul ce transporta piesa de 240 de tone a iesit de pe poarta unei fabrici din zona industriala a orasului Buzau. Dupa doar cativa metri insa, au si aparut problemele. A fost nevoie ca mai multe autoturisme parcate pe marginea unei strazi sa fie mutate de echipele de interventie, pentru a face loc.

Drumul a fost apoi lejer pana la iesirea din municipiu. Acolo insa, totul s-a blocat din nou.

Pentru a face loc transportului agabaritic, politistii au blocat circulatia aici la iesirea din orasul Buzau. Trailer-ul are nevoie de toate benzile de circulatie pentru a face in siguranta manevrele de transport. Si la intrarea pe Drumul European 85, in zona localitatii Spataru, a fost dificil.

Transportul agabaritic si-a continuat traseul pe centura Bucurestiului si apoi pe Drumul National 4. Va fi descarcat in Portul Agigea, iar de acolo va pleca pe apa, pana in Ohio din Statele Unite.